Oj, längesen!

Var visst ett tag sen jag skrev. Dagarna tickar på även om jag inte fått något jobb än. Har dock varit på en intervju nu, vilket kändes bra så vi får se om det blir något! Och idag ska jag skicka lite Cv:n till bra jobb som finns ute, håll tummarna!

Den 18 feb börjar min makeupstylistutbildning och det ska verkligen bli jättekul. Träffa folk, lära mig mer om smink och komma ut lite om dagarna!
 
Här hemma kommer vi sakta med säkert framåt. Tyvärr stötte vi på problem i helgen då vi borrade. Verkar vara ett armeringsjärn i väggen men fastighetsskötaren ska låna oss en rejälare borr, så då jäklarns! Känns så bra att komma framåt, usch så bra vi kommer trivas här när allt är klart. En perfekt etta är det verkligen! 
 
Nej, trist inlägg.. Ska bli bättre på att ta lite bilder kanske? Nu blir det i alla fall laga middag, diska och sedan plocka lite inför arbete i lägenheten som ska ske imorgon. Hörs!
 
Vår utsikt ♥

Inredningsfunderingar

Det enda som inte är färdigplanerat är hallen. Allt annat är precis planerat, för att få plats på våra 38kvm. Men hallen har jag lite problem med. Skulle vilja ha plats för sminkplats, bänk, förvaring, skohylla och några krokar men det är riktigt svårt att få till. Särskilt när vi har köpt en jättesnygg tapet, som jag inte vill dölja alltför mycket av heller. Jag har dock fastnat för ett skåp hos IKEA. Tror att det skulle passa bra till tapeten.
 
 
Skåpen är stapelbara och är inte för djupa, vilket är viktigt då hallen inte är så stor. Mitt största problem är väl att få igenom att dem är rosa. Johan älskar inte rosa lika mycket som mig om man säger så, haha.

Nyår!


Ovanligt seg söndag

Lång sovmorgon, grötfrukost, disk och städ. Snart gymmet och sedan storhandla. Lite får vi gjort i alla fall!

Imorgon drar Johans plugg igång igen och jag tänkte försöka få lite vardagsrutiner. Gå upp i tid på mornarna och sedan renovera, träna och söka jobb innan han är hemma igen. Hoppas, hoppas jag får tag på något jobb snart, så jag får träffa lite folk! Håller tummarna för det ICA-jobb jag sökt som kassapersonal och Posten. Helst skulle man kunna hela förbutiksbiten men förhoppningsvis tycker de att jag har så pass bra kunskap i Posten att de tycker det är en enkel match att lära mig resten.
 
Nu ladda med lite pwo innan gymmet, höres!

Hej igen!

Nytt år och nyöppning av min gamla blogg! Tror att jag har haft den här bloggen sedan slutet av 2006 men tagit bort alla inlägg varje gång jag vill ha en nystart, men inte det här gången. Känner att det är kul att kunna gå tillbaka och se vad jag gjort varje år.
 
Anledningen till att jag tar upp bloggandet nu är främst för att kunna hålla kontakt med alla er "där hemma". Eftersom jag nyss flyttat mer än 30mil bort så kan det förhoppningsvis vara lite kul att läsa om vad jag har för mig här i Götet!