Helgen som var

I helgen var mamma och pappa här, så mysigt att träffa dem! Jag sminkade mamma innan de gick på Gardell på fredagen och på lördagen så var de på stan medan jag jobbade och kvällen avslutades med film och pizza. Bra helg!

Mammas sminkning

Jag, uppsminkad och i min nya fina kofta

Idag är det onsdag, imorgon torsdag

Idag består dagen av att städa, för imorgon kommer äntligen mamma och pappa på besök! De fick biljetter av oss i julklapp till Jonas Gardell, så de är här för att gå på uppträdandet och för att hinna umgås lite med oss. Mys!
 
Ska fixa klart i min garderob idag också. Så skönt att äntligen ha lite ordning bland kläder, smink och andra småprylar. Har bott i flyttlådor sen i augusti och har nästan glömt bort vilka kläder jag har, haha.
 
Bild från vårt första besök i Göteborg i början av vårt lägenhetsletande

Makeupstudion

Här kommer lite bilder från makeuputbildningen!
 
 
 
 
 

En bra vecka!

Ja, den här veckans nyhet är att jag har fått jobb! Jippie! I torsdags började jag arbeta som säljare på Guldfynd i Nordstan. Fina Sara, som jobbar på Guldfynd Eskilstuna, tipsade mig om att de sökte folk och på den vägen är det. Så nu har jag lite att göra i veckorna, som jag längtat efter det. Hittills har allt gått jättebra fast det är mycket att lära och det kommer ta sin lilla tid innan jag kommer in i det, men det är bara kul med en utmaning!
 
Annars har den här veckan bestått av fortsatt plock i lägenheten, tandläkarbesök och sen alla vardagssysslor. Imorse blev det sovmorgon och jag har nyss ätit en god frukost. Dagen kommer bestå av städning, träning, handling och sen ikväll blir det fest. Och imorgon så ska jag och mitt hjärta ha en lång och mysig söndag tillsammans. 

Jag trivs väldigt bra med mitt liv just nu. Nästan så bra att jag blir nervös att ett bakslag ska komma, men ska försöka njuta och vara lycklig, det är jag värd.
 
Avslutar med ytterligare en bild på vår fina utsikt ♥

Dålig bloggerska!

Ja, det där med att blogga rinner ut i sanden för mig varje gång. I och för sig den här gången mycket för att jag inte hade så mycket att skriva om. Innan makeupkursen som jag nyss gick så var jag ju bara hemma om dagarna, tränade, renoverade lite och sökte jobb. Alltså inte så kul bloggmaterial. Och när jag hade kul bloggmaterial under tiden jag gick kursen, ja, då var jag för trött istället. Haha!

Men nu hörrni, ska det bli lite andra puckar! Det har hänt saker i lägenheten och snart händer det lite annat skoj så här ska det bloggas! Hoppas det är i alla fall några som kanske vill läsa också, då blir det ju ännu roligare ♥
 
Sotning från kursen som en tjej gjorde på mig