Mitt bästa joggingår - påbörjat!


I tisdags köpte jag ÄNTLIGEN nya joggingskor! Testade mitt steg och kom fram till att neutrala skor fungerar bra och då fick dessa snygga skor följa med hem!

Idag tog jag med skorna på en första testrunda som resulterade i 2,21km promenad och 2,71km jogging. Tyvärr blev det inte mer då min pollenallergi gav mig hosta, svid i halsen och ett härligt pipande ljud när jag andades. Så min Johan tog tidigare på lunch och kom och räddade mig hem. Även fast kroppen inte klarade det den skulle så gjorde verkligen skorna det! Är supernöjd än så länge. Men jag har 30 dagar på mig att testa dem, hårt! Har nämligen köpt dessa på Intersport och de har just nu en kampanj där man får byta skorna inom 30dagar om man inte är nöjd - fast man har använt dem! Tips till alla er som ska köpa nya skor och har missat deras reklam! :)

Imorgon hoppas jag att jag orkar ta en powerwalk innan frukost så skorna får testas lite till :)

Sovmorgon

Morgonmys ♥

Träningsmusik

Efter lite prat om musik i "100 grymma dagar-gruppen" på facebook så tänkte jag börja med att skriva ut lite av min träningsmusik. Jag har ganska svårt att hitta bra musik och jag är ganska kräsen. Gillar en låt här och en låt där. Så "hit me", ge mig massor med bra tips nu!

Mina favoriter till konditionsträning just nu:
• Tove Styrke - Beating on a better drum
• Rebecca&Fiona - Bullets
• Veronica Maggio - Jag kommer
• Röyksopp feat Robyn - The girl and the robot
• Jennifer Lopez feat Pitbull - On the floor

Favoriter till stryrketräningen kommer senare!

Pollenallergi?

Idag vaknade jag täppt i näsan, med rinnande ögon och jag var helt slut. Min första tanke var "attans, nu har jag blivit förkyld" men eftersom att det kliade i ögonen hela dagen igår så kom jag på att det kanske kan vara allergi. Har aldrig direkt känt av pollen tidigare, bara anat att jag kanske har nyst på grund av det. Men i år kan det kanske vara så att jag känner av det. Letade i skåpen hemma och hittade faktiskt allergitabletter, får se om det hjälper. Eftersom att jag inte vet om det är allergi eller förkylning så blir det en vilodag idag. Är det bättre imorgon ska jag både gå promenad och köra ett pass på gymmet tänkte jag :)

Ikväll blir det jobb för hela slanten. Kommer nog bli kul då det är skärtorsdag och säkert full fart! När jag kommer hem ska jag och älsklingen titta på Harry Potter, film nr 4. MYS!

Nytt in

Igår när jag frågade på stadium vart de hade mössorna, tittade killen undrande på mig och efter några sekunder vågade han fråga vad jag skulle ha en mössa till. Nu, när det nyss blivit vår? Och svaret att jag måste ha en då de blåser och är kallare. Känsliga öron gör att jag lätt får ont om det drar kring örat så lika bra att ha en mössa! Tyvärr fick det bli en lite tjockare då de tunnare såg ut som badmössor.. Men den här modellen gillade jag och passar perfekt till alla tidiga morgonpromenader och kyliga sommardagar! :)

Min Underbara lördag!Idag hade jag och min sambo en riktig slapparförmiddag med sovmorgon, brunch, soffhäng och till och med lite soffsovande. Men på eftermiddagen drog vi i oss varsin pwo (jacked) och sedan snörade vi på oss skorna och begav oss ut i solen. Vi gick till ett ganska närliggande spår, gick ett långt varv, joggade ett kort varv och gick efter det hemåt. Gjorde ett litet "pitstop" på Lidl och köpte en vatten för 4kr(!). Totalt blev det 9,1km varv 1,76km blev jogging. Nästa gång blir det jogging i det långa spåret! Helt underbart väder och jag ser fram emot sommaren och fler liknande dagar :)

Snart bli det dusch och sedan gymmet innan lördagsmyset drar igång. Ja, jag behöver duscha innan gymmet, haha. Tycker det är ett måste både för min skull och för andras. Tror att det blir mage idag på gymmet. Sällan man kör det enbart, men tror att det kan vara bra med lite fokus på bara magen för en gång skull :))

En annan del av lägenheten

Här spenderar jag och Johan mestadelen av våra kvällar. Om vi inte är på gymmet förstås, haha ;)

Ingen bra start men det tar jag igen

Min första dag av de 100 blev inte som jag hade tänkt. Alls. Men det är precis det här jag behöver lära mig att jobba på. Att inte falla och låta hela helgen bli skit, bara för att fredagen blev det. Det är inte alltid allt eller inget.

Tror att kvällen ska avslutas med film och mys i soffan tillsammans med min Johan. Imorgon blir det morgonpromenad, jobb, styrketräning och sedan kanske bio. Ska verkligen göra allt för att lördagen ska bli bättre än idag :)

JohanHärliga träning!

Styrka igår och styrka idag. Igår blev det bröst, biceps och mage. Körde hårt i bänkpressen och på pilatesbollen så nu känner jag att jag lever. Och idag spädde jag på litegrann med ett tungt benpass! Testade marklyft för första gången, och det var inte sista gången kan jag lova.

Känns bra med träningen igen. Haft en lite minisvacka då det inte känts roligt men spinningen i tisdags fick igång glädjen igen. Antar att det är så när man får göra det man tycker bäst om och är bra på, då får man energi och vilja till annat också :))