!

Sex and the city, pratpromenad med Ida, soffamys med datorn och nu gymmet med älskling.

Bra måndag ♥

Sommardiet


Liten

Det är ingen idé att skriva något vettigt just nu. Allt blir bara negativt och jag vet inte riktigt hur jag ska bli på bättre humör. Men ett som är säkert:
Jag ska inte ge upp bara för att jag för stunden inte har tillräckligt med pepp!

Miniupdate

Jag och bloggande går verkligen i perioder. Men att jag har varit kontinurelig med träning hela året är jag så sjukt nöjd med! Och inte har det varit sämre under mitt lilla "blogguppehåll".

Idag börjar jag klockan 15, så en skön sovmorgon unnade jag mig. Nu myser jag i soffan, ska snart äta frukost och självklart laddar jag för ett träningspass. Just nu är träningen en av de viktigast sakerna i mitt liv. Det är den som får mig att längta, vara pigg, bli stark och bli snygg! Jag är verkligen sjukt nöjd med resultaten i gymmet men känner att jag har lite för lite kunskap ibland men framåt går det :)

Igår kom äntligen mina Celsius också, en platta (24st). Testade en igår och det kändes riktigt bra! Får se om det är som Katrin säger - att fettet rinner av mig ;) Haha.

Fredagsmat

Efter promenad, jogging och styrketräning var jag sugen på något riktigt gott. Och det fick bli hemmagjord caesarsallad, mums!

I övrigt idag har jag övat på att dricka proteinshake på vatten istället för på mjölk. Mycket blaskigare men färre kalorier, så det är bara att dricka och se glad ut, haha.

Letande i skogen

Hjälpte Johan med lite Geocaching i tisdags :)

Hej och hallå!

Det har varit lite tyst här några dagar. Anledningen är att jag inte varit på topp tyvärr. I onsdags blev jag till och med tvungen att gå hem från jobbet 4h tidigare. Och när jag kom hem sov jag i 4.5h, snacka om trött och slut!

I tisdags fick jag ett besked. Både glädjande och lite ledsamt. Har ju känt av hosta, heshet och haft lite svårt med andningen när jag tränar så jag ringde vårdcentralen i måndags, fick en telefontid hos en läkare i tisdagsförmiddag och redan på eftermiddagen fick jag åka dit. Min läkare konstaterade att jag har allergiastma OCH kanske har jag även väldigt lätt astma annars med (det återstår att se efter pollensäsongen). Vi pratade ganska mycket och hon tyckte det var konstigt att ingen reagerat tidigare då jag haft alltid har haft dåligt på blåstest osv. Men hur som helst så är den glädjande nyheten att jag fick medicin, så nu vågar jag träna igen!! WIHO :)

Körde mitt första pass idag och testade jogga 2km. Det kändes bra och jag fick inte hosta efteråt, yes!

All annan medicin som jag använder just nu börjar också ge resultat och pollen är inte alls lika jobbig längre så nu äntligen (!) börjar jag känna mig som mig själv igen.

TUMMEN UPP ♥

Landat i min brevlåda...

... Eller snarare på min mammas utlämningsställe då det är hennes adress som står på vårt gemensamma H&M-konto, haha. Just nu är det träningskläder lockar att köpa för det är det jag använder mest. Och träningskläder växer man ju inte ur på samma sätt. Visst, byxor kan ju bli förstora men linnen, toppar och t-shirtar passar ju som lite mer lössittande också. Detta kom i min beställning jag gjorde för ett litet tag sedan. På bilden saknas dock en sportbh i samma rosa som på linnet :)Igår efter mitt gympass tillsammans med mamma hoppade jag dessutom in på Stadium för att kolla på skor då jag sett att de har haft reklam om ett par rosa som var sänkta från 1199kr till 699kr. Och som ni ser så fick skorna följa med hem! Hade 300kr i presentkort så 399kr för ett par snygga (och förhoppningsvis bra) löpardojor är inte fel :) Nu saknas i stort sätt bara ett par långa löpartights i min träningsgarderob!