Idag har jag gjort bra!

Trots att det kändes sjukt tungt tog jag mig iväg och tränade. Höll på att kräkas, fick ont i ljumsken men var ändå med på 99,5% av passet och körde 100%. Nu är jag nöjd och glad! Nästa veckan är sista veckan med armyträningen innan det blir ett uppehåll. Då blir det pumpa skiten ur mig (och Ida!) i gymmet. Ser fram emot det även om jag kommer längta till armypassen också, wiho!

Nu ska jag duscha, äta frukost, jobba och sedan fira lite midsommar. Hoppas ni alla får en trevlig dag!

När drömmar blir verklighet?

Såhär pigg och fräsch var jag i lördags. Lite skillnad mot inatt!

I natt vaknade jag efter knepiga drömmar om illamående för att inse att jag faktiskt mådde illa. Låg kvar ett tag för att se om det blev bättre men kände pulsen slå hårdare och magen vände sig så jag gick upp. Behövde inte vänta länge innan jag spydde och sedan kröp tillbaka till sängen. Klockan var då runt 2 och det enda jag kunde tänka på var att jag skulle upp 4.30 för att åka till Armyträningen som började klockan 6.. När klockan ringde 4.30 sa Johan direkt "Åk inte" och jag lydde, vilket jag är glad att jag gjorde.

Nu, efter att ha sovit till nio och ätit lunch, mår jag mycket bättre och känner mig redo för lite städning, tvättande, en dusch och sedan åka iväg för att fixa pass. Fortsätter jag må bra blir det en sväng på gymmet ikväll som kompensation för att jag inte kunde träna imorse. Knepigt att må illa sådär men jag är glad att det blir blev värre än så!

Man får inte vara rädd för att skita ner sig

Grymt pass idag! Började med uppvärming och sedan pulsträning som bestod av idioten i backe. Och det var det västa (och bästa) jag gjort! Efter det körde vi stationsträning med massa bra stationer. Jag börjar känna mig stark!

Sillidill

När man på eget bevåg går och köper sill för att äta, (OBS! inte bjuda någon annan) är man vuxen då?


Bootcamp!

Ja, som jag nämde tidigare började jag på något nytt i fredags, nämligen Armyfitness! På första passet fick jag göra lite tester och det gick riktigt bra förutom i armhävningar. Imorgon är pass nummer två och jag ska träna med resten av gruppen för första gången. Det jobbigaste med träningen är (so far) att den är klockan 6 på morgonen men å andra sidan är det gryyyymt skönt att vara klar så tidigt och ha resten av dagen fri. För min del passar det jättebra. Passen är mån, ons och fredagar. På onsdagar kan jag inte alls, så de passen får jag ta igen senare. Men på måndagar är jag ledig och varannan fredag är jag ledig, så det är skönt!

Nu blir det mys i soffan och tidigt i säng, så jag orkar köra HÅRT imorgon!

Uppdatering!

Shit, kan man bli sämre på att uppdatera? Tror knappt det, haha. Livet rullar på ändå och jag kan inte fatta att det är juni redan! Och idag är det ett år sedan "min" ICA-butik öppnade. Helt galet vad fort tiden går!

Och om drygt tre veckor går jag på semester, vilket ska bli riktigt skönt! Ta dagarna som de kommer, åka bort, hinna rensa, bada, sola och umgås med bästa Johan. Vi har lite svårt att bestämma oss vad vi ska göra. Åka i sverige, men i så fall vart? Åka en weekend till London? Sista minuten? Tror dock det lutar åt bilresa i sverige då vi nyligen bokat in en resa i mars nästa år :)

Idag är det också 38dagar kvar av Hundra grymma dagar. Har inte skött mig så bra den här veckan men imorgon börjar jag med något nytt och jobbigt (som ska bli riktigt kul)! Mer om det i ett senare inlägg!

Nu ska jag lyssna på regnet, titta på sex and the city och ladda för en eftermiddag på jobbet.